


Odun atığı
Odun talaşı
İnşaat atığı
Daha fazla göster


Bu konveyör üstü manyetik separatör modelini, manyetik kirletici miktarının fazla olmadığı ve bu mıknatısın her vardiyada en az bir kez manuel olarak temizlenebildiği. Mıknatıs üzerindeki kirleticiler düzenli olarak giderilmezse manyetik kuvvet zamanla azalır.
Avantajları; konveyör bandı yapısında değişiklik gerektirmeyen kolay montajı ve plakanın taşınan malzemeye mümkün olduğunca yaklaştırılabilmesidir. Böylece manyetik devreden maksimum düzeyde yararlanılır.
Manyetik plaka askı halkaları kullanılarak asılır konveyör bandının üzerine. Manyetik plaka genellikle ferrit mıknatıslarla donatılır, talep üzerine çok güçlü NdFeB neodimyum mıknatıslarlada donatabiliriz. Talep üzerine manyetik plakayı istediğiniz ölçülerde üretebiliriz.
Stokta bulunan manyetik plakalarÜç farklı manyetik plaka modelini her zaman teslim alınmaya hazır olarak sunuyoruz. Plakayla ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.
| Model 1 62001 |
Model 2 62002 |
Model 3 62003 |
|
| Uygun konveyör genişliği | 500 mm | 650 mm | 800 mm |
| Uzunluk (A) | 610 mm | 738 mm | 835 mm |
| Genişlik (B) | 496 mm | 583 mm | 667 mm |
| Yükseklik (C) | 206 mm | 219 mm | 219 mm |
| Eksen aralığı (D) | 450 mm | 590 mm | 695 mm |
| Eksen aralığı (E) | 400 mm | 475 mm | 560 mm |
| Ağırlık | 260 kg | 465 kg | 615 kg |
| Çalışma yüksekliği | 100 mm | 120 mm | 180 mm |
| Yakalanan nesnenin ağırlığı | 0.1 – 25 kg | ||
Bu konveyör, konveyör üzerinde biriken malzemeyi bandın tüm genişliği boyunca eşit bir tabaka hâlinde dağıtır. Böylece malzemenin ayrıştırılması, özellikle demir dışı metal separatörü, manyetik plaka, manyetik tambur veya manyetik silindir kullanıldığında daha kolay ve daha verimli olur. Titreşimli konveyör kuru dökme malzemeler için uygundur. İnce ve yapışkan malzemeler için uygun değildir. Konveyörün yüksek kenarlı oluğu, malzemenin konveyör bandının dışına istenmeden dökülmesini önler.

Manyetik plaka, konveyör bandında taşınan malzemedeki manyetik kirleticilerin ayrılması için uygundur. Özellikle manyetik kirletici miktarının fazla olmadığı ve mıknatısın düzenli olarak manuel biçimde temizlenebildiği uygulamalarda kullanılır.
Seçim sırasında konveyör genişliği, çalışma yüksekliği, yakalanacak nesnelerin ağırlığı, manyetik kirletici miktarı, düzenli temizleme imkânı ve mıknatıs donanımının türü dikkate alınmalıdır.
Konveyör genişliğine, çalışma yüksekliğine, malzeme türüne, metalik kirletici miktarına ve gerekli manyetik performansa göre uygun modeli seçmenize yardımcı oluruz.
Lütfen ihtiyaçlarınızı mümkün olduğunca kesin bir şekilde tanımlayın. Size talebinizle ilgili bir onay göndereceğiz ve sizi uygun bir uzmana yönlendireceğiz. Bu uzman, daha fazla bilgi için listelenen iletişim adreslerinden sizinle irtibata geçebilir.
